Україна візьме участь у будівництві декількох об'єктів енергосфери у Таджикистані.

Про це в ході четвертого засідання спільної міжурядової українсько-таджицької комісії з питань економічного співробітництва заявив міністр регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, повідомили у прес-службі профільного відомства.

«Мова йде про залучення наших компаній до проектування і будівництва теплоелектростанції на базі одного із вугільних родовищ Таджикистану, також до будівництва ГЕС потужністю 25 МВт і реконструкції та модернізації існуючих ТЕС та ГЕС», - повідомив міністр.

Між українською національною зовнішньоекономічною корпорацією «Тяжмашімпекс» і компанією «Барки Тоджік» був підписаний договір «Про співпрацю у сфері будівництва нових і модернізації існуючих енергетичних об'єктів, а також поставок обладнання для потреб енергосистеми Таджикистану».

Також в ході засідання було підписано протокол про намір співробітництва у сфері будівництва та архітектури між Мінрегіоном та Агентством з будівництва та архітектури при уряді Таджикистану.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181