До кінця квітня цього року Державна адміністрація залізничного транспорту України «Укрзалізниця» планує повністю відмовитися від фіскальних бланків проїзних документів. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, в ході брифінгу заявив перший заступник начальника головного пасажирського управління «Укрзалізниці» Ігор Бреус.

За його словами, на даний момент відповідний наказ перебуває на узгодженні у Міністерстві доходів і зборів. «Після введення в повному обсязі електронного проїзного документа і підписання його Міністерством доходів і зборів у касах бланки суворої звітності будуть замінені на прості бланки», - заявив він.

За словами Бреуса, таке нововведення дасть значну економію. «Ми зробили розрахунки, і я можу сказати, що економія на рік складе 40-50 млн грн на одних тільки бланках», - заявив він.

Бреус зазначив, що контроль з боку Міністерства доходів і зборів буде здійснюватися за допомогою фіскалізації серверів продажу проїзних документів.

Як раніше повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів ввів іменні залізничні квитки із зазначенням у них прізвища та імені пасажира з 6 квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239