Народні депутати від фракції Партії регіонів не мають наміру обнуляти списки. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, у ході брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Чому ми повинні брати на себе відповідальність за ті дурні дії, які робить опозиція», - сказав він.

Крім того, Єфремов вважає, що українці будуть проти дострокових виборів. «Це не підтримується більшістю населення в нашій державі. А також вимагає колосальних витрат. Адже ми вибори тільки провели. Складаючи всі ці складові, ми не бачимо підстав порушувати це питання», - підкреслив він.

Єфремов зазначив, що для виходу із парламентської кризи питання ВР може бути винесене на референдум.

«Це не чутки, а розмови, які є серед депутатського корпусу. Якщо таке неподобство триватиме й надалі, треба щось робити. Зрозуміло, що цей склад Ради виходу не знайде. Треба домовлятися. І єдиний інструмент у цьому питанні – це референдум. Відповідно до закону про референдум, думка населення має бути імплементована у законодавство. Президент повинен це зробити. Але наскільки я знаю, з даного питання ніяких рішень прийнято не було», - наголосив лідер регіоналів.

Єфремов зазначив, що питання, які повинні бути винесені на референдум, також обговорюються. Деякі депутати і юристи вважають за доцільне скоротити кількісний склад депутатського корпусу.

«Думаю, що це підтримає населення завтра ж», - сказав він, і додав, що питання про те, яким має бути парламент – однопалатним чи двопалатним, – також дискутується, і єдина точка зору не вироблена».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246