Процес прийняття законів не повинен щоразу ставитися на паузу, коли опозиція з чимось не згодна. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Вечерко, повідомляє прес-служба ПР.

«Якщо хтось вважає роботу над законопроектами «путчем», це його право. Але я особисто не став би драматизувати ці події. Ми конструктивно попрацювали у відповідності з порядком денним, прийняли закони, у яких немає політики і які потрібні людям», - зазначив Вечерко.

Він також повідомив, що всі правові процедури були враховані, але якщо хтось сумнівається у легітимності засідання у четвер, 4 квітня, юристи можуть дати незаангажовану оцінку що відбувається, і розставити всі крапки над «і».

«Не важливо, у якій саме будівлі Верховної Ради проводився розгляд законопроектів. Більш важливим мені видається зміст прийнятих законодавчих норм та їхній подальший вплив на життя громадян», - підкреслив депутат.

Вечерко висловив сподівання, що парламент зможе повернутися до нормальної роботи і що представники різних політичних сил у кінцевому підсумку знайдуть компроміс.

«На порядку денному - розгляд законів, які стосуються євроінтеграції, їхній розгляд може стати тестом для деяких політичних сил на їхнє справжнє ставлення до питань демократії і правового розвитку нашої країни. Я сподіваюся, що здоровий глузд і відповідальність перед виборцями візьмуть гору. Цього чекають наші громадяни і наші партнери з країн ЄС», - підсумував він.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання в будівлі комітетів ВР на вул.Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Депутати від ПР і КПУ шляхом підняття рук ухвалили кілька законопроектів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200