Народні депутати від більшості роз'їжджаються по округах. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, в кулуарах парламенту заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Ярослав Сухий.

«У нас склалася патова ситуація. Під час ранкової наради наш лідер (Олександр Єфремов - Ред.) доповів, що дискусія знову починається спочатку. Депутатів хочуть змусити голосувати так, як хоче меншість. Але такого не буває в жодному парламенті світу, тому переговори зайшли у безвихідь, і нам дозволили їхати в округи. Я їду в Запоріжжя», - сказав регіонал.

За його словами, вимоги опозиції незмінні. Вони вимагають призначення дати виборів столичного мера, відставку уряду Миколи Азарова і скасування пенсійної реформи.

«Ми повинні голосувати, бо ми у залі за себе відповідальні. Ви хочете з нами розділити відповідальність? Заходьте у більшість. Ні – створюйте свою. А так це диктатура», - підкреслив Сухий.

Регіонал планував сьогодні розгляд 8 законопроектів від комітету соціальної політики та праці.

«Це питання соцполітики, це питання індексації, легалізації візового режиму і питання, пов'язані з пенсіями для багатодітних сімей. Я їх доповісти не можу, тому що стоїть хор хлопчиків-дегенератів. Вони і не співають, і працювати не дають», - сказав Сухий.

Також він зазначив, що регіонали готові голосувати за проведення виборів у Києві.

«Ми готові хоч сьогодні голосувати. Нехай вони визначаться, чого хочуть – вибори у два тури чи в один. Вони ж по цей день воду варять і не можуть визначитися: обирати мера на два роки чи на п'ять. Ідіть, запитайте у них, чого вони хочуть, і ми зараз проголосуємо», - резюмував Сухий.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання в будівлі комітетів ВР на вул.Банкова, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Сьогодні представники опозиції знову заблокували роботу парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265