Парламентська більшість має право проводити засідання Верховної Ради там, де вважатиме за потрібне. Про це в ефірі «5 каналу» заявила депутат від фракції Партії регіонів Олена Бондаренко.

«Якщо хтось хоче посилатися на регламент, я читаю, стаття друга: «Місце проведення засідань Верховної Ради: за рішенням парламенту, прийнятим більшістю від його конституційного складу, засідання можуть проводитися в іншому місці». Які ще потрібні аргументи?», - запитала вона.

Депутат також зазначила, що Рибак за рішенням більшості закрив попереднє засідання і відкрив чергове, і за це голосували всі особисто. «У Конституції з приводу того, яким способом голосувати – руками, ногами, кнопками, не сказано. Стаття 84-та говорить: «Голосування на засіданнях Верховної Ради здійснюється народним депутатом України особисто». Так скажіть, будь ласка, у нас хтось рук не піднімав? Піднімали, голосували особисто, і це було зафіксовано у прямому ефірі», - заявила Бондаренко.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання у будівлі комітетів ВР на вул.Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206