Звинувачення опозиції в конституційному перевороті - це істерика, переконаний народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Сальдо, повідомляє прес-служба ПР.

«Ми перевели Верховну Раду від політичної демагогії до конкретної роботи. Всі звинувачення опозиції в узурпації і путчізмі - не більше ніж істеричні висловлювання», - сказав він.

«Якщо меншість вміє тільки блокувати і влаштовувати парламентське телеверещання, то нехай блокує порожню Раду», - підкреслив депутат.

Він також висловив сподівання, що опозиціонери приєднаються до роботи.

«Сподіваюся, їм вистачить здорового глузду приєднатися до роботи. І це буде набагато більш сміливий і відповідальний крок, ніж безглузді аргументи, що пояснюють поведінку депутатів-нероб», - резюмував Сальдо.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні народні депутати від фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії України проголосували за проведення пленарного засідання поза будівлею парламенту.

Сьогоднішнє засідання парламентської більшості, яке проходило в будівлі комітетів Верховної Ради на вулиці Банковій, завершилося.

Голова парламенту Володимир Рибак заявив, що ранкове засідання парламенту 5 квітня розпочнеться о 10.00 у сесійній залі Верховної Ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246