Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов стверджує, що депутати йдуть із фракції ВО «Батьківщина» з об'єктивних причин. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив журналістам після засідання парламентської більшості.

Він нагадав, що сьогодні четверо народних депутатів вийшли з фракції «Батьківщина», а двоє з них приїхали на засідання парламентської більшості і висловили свою точку зору.

«Сьогодні дві людини приїхали в зал і висловилися з цього питання, а якщо такі процеси починаються, то це не просто так, і не тому що хтось когось перекуповує, а тому, що люди задаються питанням: чим вони займалися у Верховній Раді», - заявив він.

Єфремов також висловив упевненість, що до розпуску парламенту не дійде. «Не вважаю, що ми працюємо у військових умовах, я вважаю, що ми працюємо в дурній ситуації, коли окремі люди, прийшовши до зали, взялися за передвиборну гонку», - заявив парламентарій.

Він також не вважає нормальним, коли парламенту доводиться проводити засідання не в сесійній залі.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні народні депутати від фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії України проголосували за проведення пленарного засідання поза будівлею парламенту.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак на пленарному засіданні більшості оголосив про вихід з фракції «Батьківщина» чотирьох депутатів. «Відповідно до ст. 60 Регламенту Верховної Ради України, згідно з особистими заявами, про свій вихід повідомили Олег Канівець, Віталій Немилостивий, Роман Стаднійчук, Ігор Скосар з ВО «Батьківщина» Верховної Ради 7-го скликання», - повідомив Рибак.

Народні депутати Віталій Немилостивий і Роман Стаднійчук на засіданні більшості на Банковій підтвердили, що подали заяву про вихід з фракції «Батьківщина».

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

417