Більшість депутатів, присутніх сьогодні на вул. Банковій, під час пленарного засідання прийняли більше законопроектів, ніж за всі попередні місяці роботи. Про це, коментуючи сьогоднішнє засідання Верховної Ради, заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Олександр Стоян, повідомляє прес-служба політичної сили.

Так, за його словами, сьогодні були прийняті два дуже важливі закони: «Про внесення змін до Закону «Про пенсії за особливі заслуги» щодо призначення пенсій особам, які виховали 5 і більше дітей» та «Про нарахування пені у разі невиплати зарплати, стипендії, пенсії чи інших виплат».

«Що стосується другого, то це дуже хороший, прогресивний закон для працюючих, адже пеня за затримку зарплати може досягати до 15% за місяць затримки», - підкреслив Стоян.

За його словами, з боку опозиції нічого, крім провокацій, за час VII скликання ніхто так і не побачив.

«Я вже не кажу про недавню історію зі сніжками. Це - реакція натовпу на дії опозиції, яка дає всій країні приклад, що можна штовхатися, битися і все зійде з рук», - обурився політик.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні народні депутати від фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії України проголосували за проведення пленарного засідання поза будівлею парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

323