Позафракційний депутат Олесь Доній закликав народних депутатів від опозиції виконувати передвиборні обіцянки. Про це він заявив у коментарі кореспонденту ForUm'у, розповідаючи про інцидент, що стався під час його виступу на зборах опозиції в сесійній залі парламенту.

«Я запропонував лише чотири речі. У першу чергу, створити у ВР надфракційний орган, до якого б увійшли всі народні депутати, а не тільки три лідери. Друге - прозорість дій опозиції. Наприклад, ще два місяці тому збиралися підписи щодо Рибака і Пшонки - вони розчинилися», - сказав він.

Крім того, за словами парламентарія, він закликав депутатів від опозиції виконувати передвиборні обіцянки щодо так званих «тушок», і нагадав, що сьогодні головою ВР було озвучено чотири прізвища депутатів, які вийшли з фракції ВО «Батьківщина».

Четверта пропозиція, за словами Донія, - реально зайнятися питанням київських виборів.

Відповідаючи на запитання, хто з депутатів підбіг до нього після виступу в сесійному залі, він заявив: «Це свободівці, вони проти мене вже працюють в Інтернеті кілька днів».

Як раніше повідомляв ForUm, у сесійній залі Верховної Ради, де проходили збори опозиції і низки позафракційних народних депутатів, стався конфлікт між народними депутатами від ВО «Свобода» та позафракційним депутатом Олесем Донієм.

Нагадаємо, у сесійній залі Верховної Ради розпочалися збори опозиції і деяких позафракційних народних депутатів.

Як відомо, депутати більшості проводять своє засідання в будівлі комітету на вул. Банковій.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299