Народні депутати від фракції Партії регіонів зібралися у комітетах Верховної Ради, щоб домовитися про те, як працювати далі та знайти шляхи для прийняття важливих для держави законів. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції ПР, голова Комітету ВР з питань податкової та митної політики Віталій Хомутинник, повідомляє прес-служба ПР.

«Я вже третій місяць ходжу в парламент з величезною купою законопроектів, які необхідно терміново прийняти. Кожен день я іду на роботу, реєструюсь у парламенті і сподіваюся доповісти з приводу необхідних законопроектів. Всі вони стосуються митної і фінансової політики країни. Наприклад, у парламенті зараз має бути розглянуто 15 законопроектів нашого комітету. Їх чекають і підприємці, і держава», - зазначив політик.

У той же час Хомутинник підкреслив, що в тих умовах, в яких перебуває сьогодні парламент, працювати неможливо. «На мою думку, всі політики, лідери партій повинні домовитися і розблокувати парламент для того, щоб Верховна Рада могла працювати ефективно», - додав він.

Нагадаємо, депутати від більшості проводять своє засідання в будівлі комітету на вул.Банковій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202