3-го квітня відбулися два матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонов-2012/2013. «Реал» у домашній грі з «Галатасараєм» забив три м'ячі і фактично гарантував собі вихід у півфінал, а «Малага» та дортмундська «Боруссія» сильнішого не виявили.

«Реал» - «Галатасарай» 3:0

«Реал» розгромив «Галатасарай» на «Сантьяго Бернабеу» в першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів і практично забезпечив собі путівку в наступний раунд. Вже на дев'ятій хвилині Роналду реалізував свій перший момент. Месут Езіл зробив проникаючу передачу у штрафний, відрізавши відразу кількох захисників, і португальському форварду залишалося лише витончено перекинути м'яч через Фернандо Муслеру. Через 20 хвилин Ессьєн із правого флангу зробив закид на дальню штангу. Захисники дозволили Бензему без проблем прийняти м'яч, а другим дотиком французький форвард впритул розстріляв ближній кут воріт - 2:0.

Підопічних Фатіха Теріма такий розвиток подій ніяк не влаштовував. Під завісу тайму вони заволоділи ініціативою. Найреальніший шанс скоротити відставання в рахунку змарнував Емманюель Ебуе, який з близької відстані не зміг пробити Дієго Лопеса.

У другому таймі Роналду і Анхель Ді Марія були близькі до того, щоб зробити рахунок більшим, але в обох епізодах у рамці здорово діяв Муслера. І все ж мадридці були винагороджені за зусилля на 73-й хвилині, коли Ігуаїн майстерно замкнув навіс Хабі Алонсо зі штрафного. Все стало остаточно ясно, хоча стамбульці і робили відчайдушні спроби забити гол престижу.

«Малага» - «Борусія» Д. 0:0

Безгольова нічия - не найприємніший рахунок для «Малаги», враховуючи той факт, що у поєдинку у андалузців не допоможуть дискваліфіковані Велігтон і Мануель Ітурра. З іншого боку, дружині Мануеля Пеллегріні пощастило, що все для неї не закінчилося ще на «Ла-Росаледі».

Підопічні Юргена Клоппа, навпаки, повернулися додому з непоганим результатом, але, напевно, з жалем про втрачену перемогу. У першому таймі дортмундці мали безліч можливостей відкрити рахунок. Чинний чемпіон Німеччини показував дуже технічний і видовищний футбол і повинен був забезпечувати собі заділ у два-три голи.

Один тільки Гетце в першому таймі двічі виходив один на один з воротарем, але жодного разу не переграв голкіпера. Свої моменти для взяття воріт упустили Ройс і Левандовські. Польський форвард і на початку другого тайму мав шанс забити, але із забійної позиції пробив повз ворота. Лише під кінець матчу іспанці заграли активніше і голкіпер Вайденфеллер кілька разів врятував свою команду після ударів Іско, Тулалана і Антунеша. У підсумку дебютант Ліги чемпіонів «Малага» в сьомий раз зберегла свої ворота на замку, а вирішиться все через тиждень в Дортмунді.

Нагадаємо, 2 квітня відбулися перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: «Баварія» вдома обіграла «Ювентус», а ПСЖ врятував нічию у домашньому матчі з «Барселоною».

За матеріалами «ЛІГАБізнесІнформ»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189