На лінії міської кільцевої електрички додатково з'явиться 2 поїзди, що дозволить зменшити інтервал руху між потягами, повідомив глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов.

«Попит на міську електричку серед киян зростає, незважаючи на гучні заяви скептиків щодо безперспективності такого виду транспорту у сучасному Києві. Показово, що з моменту запуску проекту електричкою скористалося 15,7 млн пасажирів. Зараз на лінії налічується десять поїздів, і найближчим часом ми додамо ще два. Це дозволить скоротити інтервали руху та поліпшить якість обслуговування. Звичайно, є деякі тимчасові труднощі, проте ми працюємо над тим, щоб усунути недоліки і задовольнити потреби киян», - зазначив Попов під час прямого ефіру на телеканалі «Київ».

Він також зазначив, що зараз тривають організаційні заходи щодо реалізації другої черги проекту «Міська електричка», в рамках якого передбачається впровадження додаткових пересадочних вузлів на платформах «Київська-Русанівка» та «Протасів Яр».

Нагадаємо, 4 жовтня 2011 КМДА спільно з "Укрзалізницею" реалізували першу чергу спільного проекту «Міська електричка». У його рамках організовано рух електропоїздів київським транспортним кільцем із введенням 14 пересадочних вузлів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238