У Криму ДТП за участю карети швидкої допомоги і автомобіля під управлінням співробітника Служби безпеки України визнано «нещасним випадком, пов'язаним з виробництвом».

Як повідомила прес-служба кримського управління Держслужби гірничого нагляду та промислової безпеки, такий висновок зробили експерти, які проводили перевірку цього ДТП.

Родичі співробітників швидкої допомоги, які загинули в аварії, а також водій медичної машини, який серйозно потерпів, отримають матеріальну компенсацію від держави, повідомляє «УНІАН».

«Сім'ям загиблих у ДТП співробітників швидкої допомоги, а також водієві будуть нараховані всі належні за законом виплати, пільги і компенсації за рахунок коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань», - йдеться у прес-релізі.

Як повідомляв ForUm, аварія сталася 9 березня у Феодосії. Зіткнулися машина швидкої допомоги, що везла до лікарні 22-річного хлопця, який перебував у комі, та легковий автомобіль. На місці ДТП загинула 27-річна фельдшер. Травми отримали 50-річний водій «швидкої», 57-річний батько хлопця і лікар. Лікар помер у лікарні. Також був травмований 32-річний водій машини-учасниці ДТП.

12 березня СБУ визнала, що машиною керував її співробітник.

Прокуратура Феодосії почала розслідування за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Оскільки у справі замішаний співробітник СБУ, вона була передана у прокуратуру Кримського регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

417