Сьогодні, 3 квітня, на позачерговому засіданні Виконавчого комітету міської ради Сімферополя прийнято рішення про закінчення у кримській столиці опалювального сезону 2012-2013 років, повідомляє прес-служба Сімферопольської міськради.

Як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Анатолій Рогов, відповідне рішення прийняте відповідно до статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 21.07 .2005 №630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, холодного і гарячого водопостачання та водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, холодного і гарячого водопостачання та водовідведення».

«У зв'язку з усталеними сприятливими погодними умовами та середньодобовою температурою зовнішнього повітря протягом трьох останніх днів поспіль більше +8 градусів за Цельсієм, а саме 18-20 градусів тепла, міською владою прийняте рішення щодо припинення подачі тепла у житлові будинки, заклади охорони здоров'я та освіти , а також об'єкти соціального призначення кримської столиці», - зазначив Рогов.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства, у разі несподіваного погіршення погодних умов та зниження температури повітря на вулиці, опалювальний сезон буде продовжений.

«У нас залишається у резерві ще 14 зі 158 визначених зконом днів для подачі тепла у житловий фонд і об'єкти соцкультпобуту», - підкреслив Рогов.

Як раніше повідомляв ForUm, з сьогоднішнього дня у Запоріжжі також завершено опалювальний сезон.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246