Представник фракції Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи блокування Верховної Ради України опозицією, зазначив, що виступає за розпуск парламенту, враховуючи таку його роботу.

За словами Олійника, Партія регіонів виступає за розблокування ВР, але силового варіанту не буде. «Єдине, що не приймаємо ультиматумів. У політиці треба шукати компроміс», - сказав він.

Зокрема, на його думку, опозиція повинна домовлятися по порядку, а не висувати відразу кілька вимог, як це вона зробила вчора.

«Якщо це все разом - і пенсійна реформа, і вибори, так я, перепрошую, це ні виборів, ні пенсійної реформи - нічого не буде. Потрібно домовлятися по порядку - якщо є вибори, так до чого тут пенсійна реформа?», - сказав Олійник, повідомляє «УНІАН».

У той же час депутат зазначив, що згоден із вчорашньою пропозицією народного депутата Володимира Литвина (позафракційний) спільно проголосувати звернення до Конституційного Суду, щоб той швидше розглянув питання виборів у Києві.

«Ні, відкинули. Опозиції так потрібні вибори, як попу гармошка», - додав Олійник.
Також Олійник повідомив, що переговори керівників фракцій продовжуються, проте про результати ще нічого не відомо.

Нагадаємо, депутати від опозиції 2 квітня заблокували роботу ВР після того, як не було підтримано проект постанови «Про призначення чергових виборів депутатів Київської міської ради та київського міського голови». Документом передбачалося призначити чергові вибори в Києві на 2 червня 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238