В Одесі в День сміху пригод на святі не зафіксовано, повідомляє департамент інформації та зв'язків з громадськістю міської ради.

«1 квітня для підтримки правопорядку в Одесі під час святкування Гуморини-2013 було організовано чергування по місту оперативної групи. Крім того, було встановлено взаємодію з правоохоронними органами та військовим гарнізоном Одеси для спільної роботи. Пригод на святі не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

У День сміху за правопорядком на вулицях Одеси слідкували близько 1500 правоохоронців. МВС міста виділило 16 автопатрулів. 1400 міліціонерів у центрі Одеси контролювали ситуацію. Крім цього, охорона правопорядку була покладена на 5 нарядів спецпідрозділу «Беркут» і 10 нарядів ДСО (державна служба охорони)

Державтоінспекція розміщувала іногородні автобуси на Приморському бульварі. Більше 100 автобусів доставили до Одеси туристів з Херсона, Миколаєва, Дніпропетровська, Кіровограда, Криму, Умані, Кривого Рогу, а також з Молдови та Придністров'я.

Управлінням охорони здоров'я було забезпечено чергування на святі 7 машин швидкої допомоги. До медиків були звернення з малозначними скаргами, такими як падіння і т.п. Машини швидкої допомоги чергували до 23.00.

Крім того, щоб уникнути пожеж у центрі міста постійно чергували 3 пожежні машини.

Як повідомляв ForUm, в Одесі у зв'язку зі святкуванням Гуморини робочий день з понеділка 1 квітня перенесено на суботу 13 квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211