Федерація футболу України працюватиме над подальшим розвитком і піднесенням рівня дитячо-юнацького футболу в нашій країні, зростанням його масовості. Про це заявив президент ФФУ Анатолій Коньков після зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба Глави держави.
 
«Ми з Віктором Федоровичем обговорили проблеми дитячо-юнацького футболу і намітили низку заходів, які сприятимуть найближчим часом впритул зайнятися цими питаннями», - сказав він. Як зазначив Коньков, Президент висловив підтримку цій ініціативі.
 

За словами президента Федерації футболу, питання розвитку дитячо-юнацького футболу в Україні розглядалися і під час його зустрічі з президентом Міжнародної федерації футболу Йозефом Блаттером, яка відбулася у березні цього року.

Під час зустрічі з Коньковим Янукович передав привітання гравцям національної збірної України з футболу та її тренеру Михайлу Фоменку за яскраву гру під час поєдинків зі збірними Польщі та Молдови, які відбулися в рамках відбіркового групового турніру на Чемпіонат світу 2014 року. «Спасибі за надію хлопцям», - сказав Глава держави.

Нагадаємо, у двох відбіркових матчах Чемпіонату світу 2014 року збірна України перемогла збірні Польщі та Молдови.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

821