Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що він і його колеги люблять жартувати не тільки 1 квітня, але і ввпродовж року. Про це він заявив у ході брифінгу після погоджувальної ради, відповідаючи на запитання кореспондента ForUm’y.

«Серед наших людей жарт завжди процвітає. Жити і не жартувати, і не сміятися, і не посміхатися - це дуже важко в моєму розумінні», - сказав він.

Єфремов додав, що любить жартувати. Жартують і над ним.

«Коли я заходжу до себе в офіс, наді мною намагаються пожартувати колеги, і я люблю пожартувати. Це закономірна практика нашої роботи не тільки сьогодні, 1 квітня, а й протягом усього життя. Якщо ми про жінок будемо згадувати лише 8 березня, а тільки 1 квітня – про усмішки, то, ви знаєте, щось з нами не так. Ми повинні і про жінок пам'ятати щодня, і посміхатися кожен день, і тоді все буде в порядку», - сказав регіонал.

У той же час, за словами регіонала, інформація у соцмережах про те, що ПР збирає учасників на завтрашній мітинг, швидше за все, чийсь 1-квітневий жарт, оскільки у фракції ПР навіть не розглядалося питання щодо проведення 2 квітня якихось заходів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

355