Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов допускає можливість призначення на посаду свого першого заступника голови Шевченківської райадміністрації Сергія Зиміна.

«Першочергове, що я повинен зробити, це знайти гідну заміну Мазурчаку. Але знайти рівноцінну заміну дуже важко, оскільки галузь складна. Я не виключаю, що це може бути Зимін, цілком можливо. Але спочатку Зиміну потрібно показати приклад у Шевченківському районі, показати, як він впорається з наслідками снігопадів - таненням снігу. Поки що у мене є до нього і претензії, і побажання. Тільки потім вже будемо розбиратися з якимись призначеннями», - розповів Попов.

Коментуючи інформацію про те, що на звільнену посаду голови Шевченківської райадміністрації може бути знову призначений її колишній глава Віктор Пилипишин, Попов сказав, що в даний момент посада, про яку йде мова, зайнята, і говорити про будь-які призначення можна буде лише тоді, коли вона буде вільна, повідомляють «Українські новини».

«Що стосується Пилипишина, то посада, про яку ви говорите, зайнята. Коли посада буде вільна, тоді й будемо обговорювати перспективи», - зазначив голова Київміськадміністрації.

Він також нагадав, що в даний момент обов'язки першого заступника виконує Анатолій Голубченко, а говорити про подальші ротації в структурі КМДА і серед глав районів можна буде, за його словами, коли закінчиться епопея з негодою.

Як повідомляв ForUm, 26 березня Попов звільнив начальника управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Віталія Пшеничного, главу комунальної корпорації «Київавтодор» Георгія Глінського, а також прийняв відставку свого першого заступника Олександра Мазурчака.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205