Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов закликав парламентаріїв до щоденної співпраці. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив під час Погоджувальної ради.

Відповідаючи на чергові заяви лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока про те, що уряд проводить таємні засідання по понеділках, Арбузов поінформував, що сьогодні відбулася нарада Кабміну, відкрита для всіх народних депутатів.

«Критикувати, шановні депутати, набагато легше, ніж працювати. Ви самі це розумієте. Особливо ті, хто раніше працював в уряді» і додав: «Я ще раз запрошую всіх зацікавлених депутатів - давайте працювати разом постійно, а не тільки тут, що б вас послухала преса».

Що стосується питань порядку денного Верховної Ради, то перший віце-прем'єр-міністр відмітив важливість законодавчого врегулювання відносин України з ЄС. Він також повідомив, що уряд готовий надати депутатам інформацію щодо запобігання повені в Україні.

Арбузов також попросив депутатів включити до порядку денного Ради законопроект №2608 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення здійснення фінансового контролю та врегулювання конфлікту інтересів».

Як повідомляв ForUm, раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав Верховну Раду знайти можливість для конструктивної роботи.


Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

437