Протягом доби з вулиць Києва вивезено 14 тис. 146 тонн снігу. З початку стихії спільними зусиллями комунальників на спеціально відведені майданчики вивезено 120 тис. 332 тонни снігу, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на дані Міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Крім того, з 31 березня на 1 квітня до розчищення міста від снігу було залучено 4317 працівників комунальних служб міста та 505 одиниць спеціалізованої техніки. Також використано 109 тонн піщано-соляної суміші.

У Міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій зазначили, що наземний громадський транспорт працює в штатному режимі відповідно до графіків роботи. Так, 1 квітня на маршрути вийшло 380 автобусів, 385 тролейбусів, а також 290 трамваїв.

У КМДА нагадали, що про виявлення місць підтоплення територій міста необхідно повідомляти в Контактний центр Києва за телефоном: 15-51.

Як раніше повідомляв ForUm, з 31 березня по 1 квітня в оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій надійшло 6 повідомлень про підтоплення окремих територій Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134