Щорічне послання Президента до Верховної Ради надійде до парламенту вже найближчим часом. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, повідомив народний депутат від фракції Партії регіонів, представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко.

«Послання Президента готується. Воно на завершальній стадії, і найближчим часом надійде до парламенту», - повідомив він.

Крім того, Мірошниченко підкреслив, що Президент вважає важливим прийняття парламентом законопроектів щодо євроінтеграції та законопроектів, спрямованих на реалізацію соціально-економічних реформ.

За його словами, для Глави держави також важливе прийняття змін до Конституції щодо підвищення ролі та функцій Рахункової палати України.

Представник Президента зазначив, що порядок денний на поточний тиждень складений збалансовано, але попросив включити в нього низку урядових законопроектів, які стосуються призначення й індексації пенсій, спрощення процедури оформлення земельних ділянок та ін.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович пропонує Верховній Раді розширити повноваження Рахункової палати в частині здійснення контролю за надходженнями коштів до державного бюджету.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

862