Комісія Кабміну сьогодні вилетіла в Світлодарськ, де сталася пожежа на Вуглегірській ТЕС. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm`у, віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул заявив на брифінгу.

За словами чиновника, комісія вилетіла о 10.15 в складі профільного віце-прем'єра Юрія Бойка, голови Міненерговугілля Едуарда Ставицького і глави Мінрегіону Геннадія Темника.

Віце-прем'єр нагадав, що о 5.45 пожежу на Вуглегірській ТЕС було повністю погашено, і зараз аналізуються завдані збитки.

«Найголовніше зараз - відновити роботу всіх систем життєдіяльності м. Світлодарськ з 11-тисячним населенням. Вже повністю відновлено електропостачання, подача води і газу, але є проблеми з подачею тепла», - визнав Вілкул.

Він зазначив, що мав розмову з головою Донецької ОДА Андрієм Шишацьким, який повідомив, що зараз закуповуються обігрівачі і роздаються жителям постраждалого міста.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович доручив правоохоронним органам провести оперативне розслідування обставин виникнення пожежі на Вуглегірській теплоелектростанції.

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2479