Президент України Віктор Янукович доручив правоохоронним органам провести оперативне розслідування обставин виникнення пожежі на Вуглегірській теплоелектростанції, повідомили в прес-службі Глави держави.

У зв'язку з пожежею, що сталася 29 березня на Вуглегірській теплоелектростанції ПАТ «Центренерго» в м. Світлодарськ Донецької області, Президент України доручив Кабінету Міністрів вжити вичерпних заходів щодо ліквідації наслідків пожежі та надання необхідної допомоги потерпілим.

Згідно з дорученням Глави держави, правоохоронні органи повинні провести оперативне розслідування всіх обставин виникнення пожежі.

Президент також доручив керівництву Донецької обласної державної адміністрації забезпечити належне лікування та підтримку громадянам, які постраждали від пожежі, вжити невідкладних заходів для стабілізації ситуації в місті, безперебійної роботи систем життєзабезпечення населення.

Як повідомляв ForUm, вчора, 29 березня, о 15.15 в м. Світлодарськ (м. Дебальцеве) на Вуглегірській ТЕС ПАТ «Центренерго» на другому енергоблоці спалахнула пожежа, внаслідок якої вогнем частково пошкоджені технологічне обладнання та покрівлю будівлі.


На місці пожежі рятувальники виявили тіло загиблого. П'ятьох людей з опіками тіла і отруєнням продуктами горіння госпіталізовано.

Пожежу ліквідовано сьогодні, 30 березня, о 5 годині 40 хвилин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2325