Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 22 по 29 березня.

«Я оцінюю роботу на «трієчку»... Дякувати Богу, ніхто не помер, не замерз, просто щастя в таких екстремальних умовах», - прем'єр-міністр Микола Азаров про боротьбу з негодою в Києві.

«Думка про те, що Україна, подібно до героя з казки, знаходиться на роздоріжжі двох доріг, на мій погляд, глибоко помилкова», - глава МЗС України Леонід Кожара про те, що Україна повинна робити вибір між Росією і Євросоюзом.

«З паном Поповим практично останні п'ять діб ми разом не спали», - віце-прем'єр міністр Олександр Вілкул про те, що голова КМДА Олександр Попов під час сильного снігопаду перебував у Києві, а не в Польщі.

«Я - оптиміст, тому що це рішення, яке готувалося кілька років, відповідає інтересам як України, так і Євросоюзу», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що непідписання Угоди про асоціацію буде поразкою і для України, і для ЄС.

«Як не дивно, зрозуміти один одного нам заважає географічна близькість. Ми настільки близькі, що часто сприймаємо один одного як половинку себе», - міністр закордонних справ України Леонід Кожара про те, що заважає Україні і Росії зрозуміти один одного.

«Те, що сьогодні було на засіданні Кабінету Міністрів, ну ви знаєте, це ні в які ворота не влазить. Просто виходять люди, як ніби на якомусь базарі, і починають щось розповідати. Їх намагаються культурно попросити, що вони не на базарі, а вони все одно продовжують», - міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов про неналежну поведінку нардепа від фракції «УДАР» Сергія Капліна на засіданні Кабінету Міністрів.

«Погода нас не балує - вона нас загартовує», - прем'єр-міністр Микола Азаров про негоду в Україні.

«Зарплата у Верховній Раді 6 900 грн, а це значить, що я можу отримати стільки за один куплет. Я точно не заробляти гроші пішла», - співачка і нардеп від фракції ПР Таїсія Повалій про зарплату народного депутата.

«У деяких ЗМІ поширюється інформація, що певні комерційні структури використовують тимчасові труднощі із забезпеченням продуктами харчування в торговельні мережі, «тихою сапою» завищуючи роздрібні ціни на хліб, молоко та овочі», - прем'єр-міністр Микола Азаров про ціни,що піднялися, на продукти у зв'язку з негодою.

«Були б ви на моєму місці або хтось інший - ніхто дива не зробив би. І я не чарівник. Я не зможу змахнути паличкою і - все зробилося», - екс-перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак про транспортний колапс у Києві через снігопади.

«Якщо ще й уряд перетворимо на балаган, тоді вже можна закривати Україну», - регіонал Володимир Олійник про інцидент з нардепом Сергієм Капліним на засіданні уряду.

«Така, з дозволу сказати, «націнка на надзвичайну ситуацію» просто аморальна», - прем'єр-міністр Микола Азаров про підвищення цін на продукти харчування під час надзвичайних погодних умов.

«Я - людина віруюча, я прошу у Бога, щоб він оберігав територію Києва, киян. Але якщо, не дай Бог, щось трапиться, то ми готові до оперативного втручання в ситуацію», - директор департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергій Садовий про те, що столиця готова до танення снігу і паводку.

«Я іноді кажу: досить скиглити. Візьміть лопату, садіть картоплю, капусту, робіть своє життя легшим», - прем'єр-міністр Микола Азаров радить українцям самим вирощувати овочі.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3072