Фракція Партії регіонів збирає підписи за відставку Руслана Кошулинського (ВО «Свобода») з посади віце-спікера Верховної Ради України.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.
«Мені відомо, що підписи збираються. Але в якому стані робота, все таке інше... Ймовірно, на засіданні фракції в понеділок повідомлять», - сказав він, повідомляє «УНІАН».

На запитання, чому розпочався збір підписів за відставку Кошулинського, Колесніченко повідомив, що нещодавно приїхав у Київ, і подробиць, зокрема, хто саме виступив ініціатором відставки, не знає.

У свою чергу прес-секретар «Свободи» Олександр Аронець на своїй сторінці в Facebook написав, що регіонали збирають підписи за відставку Кошулинського «через те, що опозиція хоче відставки спікера Володимира Рибака».

«Але весь казус ситуації полягає в тому, що ні опозиція, ні провладна більшість не мають достатньо голосів. Тому питання в тому, чи підуть комуністи на голосування з регіоналами задля боротьби з «фашистами»? Але навіть якщо і проголосують, то голосів все одно не вистачить», - написав Аронець.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2559