Додаткові дні весняних канікул не доведеться відпрацьовувати у вихідні дні. Про це заявила директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Оксана Добровольська.

«Таке короткочасне припинення занять не вплине на подальший хід навчально-виховного процесу, і школярі зможуть в повному обсязі пройти навчальну програму до літніх канікул», - цитує Добровольську прес-служба КМДА.

Вона також зазначила, що в навчальних закладах столиці існує практика використання дистанційного навчання, яка допомагає не переривати навчальний процес під час вимушених канікул.

«Сьогодні майже у всіх вдома є мережа Інтернет. Кожна дитина, навіть найменша, знає, що таке електронна пошта, чат і соціальна мережа. Ці засоби зв'язку можна використовувати не тільки для розваг і спілкування з однолітками, але і для навчання. Під час канікул всі вчителі на робочих місцях і можуть займатися з учнями за допомогою новітніх технологій. Педагоги будуть посилати завдання дітям по електронній пошті та надавати консультації on-line», - розповіла директор Департаменту освіти та науки.

Як повідомляв ForUm, влада Києва прийняла рішення продовжити весняні канікули на три дні - до 4 квітня 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

393