Кабінет Міністрів налаштований підтримувати співпрацю з громадянським суспільством для розвитку сучасної української культури. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко у ході зустрічі з президентом громадської організації «Форум видавців» Олександрою Коваль та директором Польського інституту у Києві Ярославом Годуном, повідомляє прес-служба політика.

Під час зустрічі обговорювалися питання організації у вересні 2012 року найбільшого в Україні книжкового ярмарку та літературного фестивалю «Форум видавців у Львові».

Особливістю цьогорічного, ювілейного, двадцятого Форуму стане впровадження практики запрошувати як гостя Форуму іноземну країну. Першою державою, яка виступить у цій почесній ролі, стане Польща.

«Уряд налаштований всіляко підтримувати співробітництво з громадянським суспільством і європейськими партнерами для розвитку сучасної української культури в усіх її проявах», - зазначив Грищенко під час зустрічі.

Передбачається, що у рамках проведення «Форуму видавців у Львові» відбудуться численні заходи, зокрема, конференції, театральні вистави, концерти, виставки, вручення премій, літературний фестиваль, книжковий ярмарок, видавничий бізнес-форум, дискусії політичного та гуманітарного спрямування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2369