Слідчий відділ Єнакіївського міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за фактом бійки керівника міської організації партії «Свобода» Дмитра Глазунова з двома місцевими жителями на перехресті проспекту Металургів і вул.Партизанської.

«Слідчо-оперативна група встановила, що двоє місцевих жителів, 1973 та 1986 років народження, висловили невдоволення тим, що заявник (Дмитро Глазунов - ред.) знімав їх на відео і не припинив свої дії після зробленого йому зауваження. Спровокований заявником конфлікт вилився спочатку у словесну перепалку, а потім і в обопільну бійку, внаслідок чого обидві сторони отримали тілесні ушкодження і був пошкоджений фотоапарат Глазунова», - повідомили «From-UA» у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Донецькій області.

За фактом бійки відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України - «Хуліганство».

«Провокацією і відсутністю культури» назвали подію у Єнакіївській міській організації Партії регіонів, яка сьогодні проводила свою акцію на місці події.

«Деякі молоді люди просто не вміють культурно поводитися, - прокоментувала керівник апарату Єнакіївської міської організації Партії регіонів Ірина Стрельникова. - Наша організація проводила інформаційну акцію. Мікрофон давали всім, хто хотів виступити. Але виявилося, що деякі члени нашої міської громади більше готові провокувати бійки. За моєю інформацією, «свободівці» подавали заявку на проведення своєї акції на площі біля ПК ім.40-річчя Перемоги. Але чомусь прибігли до нас і спровокували бійку».

Нагадаємо, 28 березня 2013 р. о 15:30 у Єнакіївський МВ міліції надійшло повідомлення від керівника міської організації ВО «Свобода» Дмитра Глазунова про те, що на перехресті проспекту Металургів і вул.Партизанської невідомі особи заподіяли йому тілесні ушкодження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

367