У Чернігівській області за фактом смерті матері колишнього міліціонера, підозрюваного у скоєнні особливо тяжкого злочину - замаху на вбивство вагітної жінки, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

За попередніми даними смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії (утоплення). Слідів, які свідчать про застосування насильства, на тілі загиблої не виявлено.

Інформація щодо загибелі жінки внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.120. КК України (доведення до самогубства).
Досудове розслідування проводить Борзнянський РВ УМВС України в області. Хід розслідування прокуратурою області взято на контроль.

Як повідомляв ForUm, учора, 27 березня, за місцем проживання знайдено мертвою жительку м. Борзна, матір 36-річного колишнього міліціонера, підозрюваного у скоєнні особливо тяжкого злочину - замаху на вбивство вагітної жінки.

11 березня о 08:30 21-річна жителька м. Борзна отримала кілька проникаючих ножових поранень у живіт і тяжку різану рану обличчя. Внаслідок отриманих травм вона ледь залишилася жива і втратила майбутню дитину.

Зазначений факт у той же день внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст.115 КК України як замах на вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності. Санкція статті Кримінального кодексу передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров спростував інформацію про те, що зловмисник був членом Партії регіонів.

Підозрюваний у скоєнні цього злочину - 36-річний колишній працівник міліції - заарештований, відносно нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

385