Голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк не збирається нікого карати за недоробки під час ліквідації наслідків снігопаду. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, він заявив у ході прес-конференції.

«Я не звільняв і нікого не буду звільняти у зв'язку зі сформованою ситуацією, яка сталася. Це природні катаклізми. Була проведена велика робота, і вона проводилася ритмічно. Недоліки є, і я про них знаю. Одні спрацювали краще, інші - гірше. Але карати когось чи притягати до відповідальності я не буду», - заявив він.

У той же час, коментуючи причини звільнення глави Тетіївської РДА Миколи Миколюка, Присяжнюк зазначив: «До мене звернувся голова Тетіївського району з тим, що стан здоров'я не дозволяє йому працювати далі».

За його словами, аналогічна ситуація сталася і в Іванківському районі Київської області. Всього ж подано сім заяв на звільнення голів районних адміністрацій.

«Ось, буквально ми чекаємо призначень у Згурівському, Бориспільському, Тетіївському, Іванківському та інших районах», - підсумував він.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул заявив, що сума збитків, завданих народному господарству України в період аномального снігопаду 22-24 березня, буде обчислюватися десятками мільйонів гривень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

280