Влада Києва прийняла рішення продовжити весняні канікули на три дні - до 4 квітня 2013 року, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«З метою стабілізації епідемічної ситуації та запобігання зростанню рівня захворюваності на грип та ГРВІ столична влада ухвалила рішення продовжити весняні канікули на три дні - до 4 квітня», - йдеться у повідомленні.

З перших тижнів березня спостерігається підвищення рівня захворюваності на грип і ГРВІ серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

«Незважаючи на те, що показники захворюваності ще не перевищили епідемічний поріг, захворюваність серед киян, особливо серед дітей, зросла», - повідомили у Департаменті охорони здоров'я КМДА.

Так, за словами директора Департаменту охорони здоров'я Віталія Мохорєва, призупинення занять у школах в епідемічно небезпечний період дозволить знизити рівень захворюваності на грип та ГРВІ у 2-2,5 рази.

В той же час в Департаменті освіти і науки, молоді та спорту запевнили, що таке короткочасне призупинення занять не вплине на подальший хід навчально-виховного процесу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

364