Під час офіційного візиту прем'єр-міністра України Миколи Азарова було підписано низку двосторонніх документів, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Так, міністр інфраструктури України Володимир Козак і державний секретар Канцелярії прем'єр-міністра Угорщини Петер Сіярто підписали Угоду між Кабінетом Міністрів України та урядом Угорщини про міжнародні комбіновані перевезення.

Крім того, підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та Агентством сприяння торгівлі та інвестиціям Угорщини. З української сторони документ підписав голова Держагентства з інвестицій Владислав Каськів, з угорської - директор Агентства сприяння торгівлі та інвестиціям Ержебет Добош.


 
Заступник міністра аграрної політики і продовольства України Олександр Сень, і парламентський державний секретар Міністерства регіонального розвитку Угорщини Дюла Будаї підписали Меморандум між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством регіонального розвитку Угорщини про співпрацю у сфері захисту рослин.

Крім того, було підписано спільну заяву прем'єр-міністрів України Миколи Азарова і прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана «Про розвиток автодорожніх контрольно-пропускних пунктів на українсько-угорському державному кордоні».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

332