У Севастополі провалилася ділянка проїзної частини по вулиці Кожанова, причина провалу поки не встановлена, повідомили у міському Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

На місце події прибуло керівництво та оперативна група міської Державної служби з надзвичайних ситуацій, співробітники Управління Державної автоінспекції та житлово-комунального господарства, представники Ленінської районної державної адміністрації, комунального підприємства «Севміськводоканалу», «Севтепломережа», а також «Шляхово-експлуатаційне управління» Севастопольської міськради.

Встановлено, що стався обвал брущатої частини проїжджої ділянки дороги розміром 1 на 1 метр і глибиною 1,5 метра. По периметру проблемного об'єкта були виставлені огорожі та попереджувальні знаки, обмежено рух по вулиці Кожанова.

Після обстеження місця обвалу співробітниками КП «Севміськводоканал» і КП «Севтепломережа» було встановлено, що аварія не пов'язана з комунікаціями, передає «УНІАН».

Для усунення проблеми був задіяний екскаватор, який розчистив місце провалу. Пошкоджена ділянка була засипана щебенем і піском.

Також прийнято рішення проводити спостереження за станом дороги у місці провалу, оскільки його причина поки що не встановлена.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231