Учора, близько 20.00 в чергову частину Дарницького райуправління столичної міліції звернувся з заявою громадянин 1987 року народження, який повідомив, що на вул. Російській, 33 троє невідомих, погрожуючи предметом, схожим на ніж, нанесли йому тілесні ушкодження, забравши мобільний телефон, йдеться в повідомленні ВЗГ ГУМВС України в Києві.

На місці встановлено, що по вулиці Російській рухалися автомобілі «Шевроле Лачетті», яким керував водій 1993 року народження (в автомобілі як пасажири знаходилися: громадянин 1993 року й інспектор патрульної служби Голосіївського РУ міліції молодший сержант міліції, 1992 року народження), і « Опель Мована», яким керував водій 1987 року народження (пасажирів не було).

Водії зазначених транспортних засобів не змогли роз'їхатися на проїжджій частині дороги. Почали з'ясовувати, хто повинен поступитися і їхати першим.

Виникла конфліктна ситуація, яка переросла в бійку. У результаті водій «Опеля» отримав тілесні ушкодження обличчя і застосував травматичний пістолет «Форт-12», поранивши молодшого сержанта міліції у ліве око і лучивши в поперек громадянину 1993 року народження. Обидва госпіталізовані.

Дане повідомлення зареєстровано в журналі єдиного обліку Дарницького райуправління, на місце події направлено слідчо-оперативну групу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186