У Чернігівській області знайшли мертвою матір колишнього правоохоронця, який скоїв замах на вагітну жінку.

Як повідомили у секторі громадських зв'язків УМВС в області, жінку знайшли мертвою у неї вдома.

«Чи було це самогубство, не можемо сказати. Причини смерті наразі з'ясовуються. Проводиться перевірка», - сказав працівник СОС, передає «УНІАН».

Як повідомляв ForUm, 11 березня о 8:30 21-річна мешканка м. Борзна отримала кілька проникаючих ножових поранень у живіт і важку різану рану обличчя. Унаслідок отриманих травм вона ледь залишилася живою і втратила майбутню дитину. Зараз жінка у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні Чернігівської обласної лікарні.

Зазначений факт того ж дня внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК України, як замах на вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності. Санкція статті Кримінального кодексу передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров спростував інформацію про те, що зловмисник був членом Партії регіонів. Підозрюваний у скоєнні цього злочину - 36-річний колишній працівник міліції - заарештований, відносно нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

366