Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов не збирається у відставку. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він повідомив сьогодні на брифінгу.

«Якщо не сьогодні, то завтра, перші призначення будуть зроблені. Поки в.о. першого заступника голови Київської міськдержадміністрації призначений заступник голови КМДА Анатолій Голубченко. Але остаточно я ще не вирішив, хто буде моїм першим заступником», - сказав голова КМДА.

Попов підкреслив, що вже є кандидат на посаду глави КК «Київатодору», якого він також представить на днях.

Крім того, Попов заявив, що про свою відставку у нього не було часу думати.

«Як ви думаєте, під час того, коли потрібно активізувати роботу і потрібна максимальна віддача, чи міг я скласти повноваження, і сказати: «Мене це не цікавить». Я взяв на себе зобов'язання, і я їх виконаю. Щодо того, наскільки виконана робота та організація процесу є професійною, вирішать Кабінет Міністрів і Президент», - сказав Попов.

Столичний чиновник підкреслив, що йому не соромно за виконану в столиці роботу, оскільки життєдіяльність міста на даний момент забезпечена в повному обсязі.

Як повідомляв ForUm, у вівторок, 26 березня, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов прийняв відставку свого першого заступника Олександра Мазурчака, а також звільнив начальника управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Віталія Пшеничного і главу комунальної корпорації «Київавтодор» Георгія Глинського.

Також Попов визнав, що в ситуації з ліквідацією наслідків снігопадів в столиці були допущені деякі помилки.

Нагадаємо, у суботу, 23 березня, в Києві була оголошена надзвичайна ситуація через аномальний снігопад.

Втім, транспортний колапс у Києві під час снігопаду був неминучий, заявив сьогодні керівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських.

Тим часом прем'єр-міністр України Микола Азаров оцінив боротьбу зі стихією в Києві на три бали.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173