Півзахисник збірної України Тарас Степаненко вважає, що червону картку в матчі кваліфікації ЧС-2014 з Молдовою отримав заслужено. Про це він заявив в інтерв'ю «Спорт-Експрес в Україні».

«Видалення цілком заслужене. Справа в тому, що в тому епізоді незрозуміло навіщо я діяв саме таким чином. У запалі боротьби був зосереджений на м'ячі, і навіть не бачив Віталія Бордіяна. Усе розвивалося настільки швидко, що нічого змінити в процесі цього епізоду було неможливо. Червону картку заробив цілком заслужено. Добре, що зі здоров'ям у Віталіка все нормально - обійшлося невеликий подряпиною. Я перед ним вибачився, а він продовжив грати», - розповів Степаненко.

Зараз футболіста хвилює, скільки матчів він буде змушений пропустити через видалення.

«Мою долю вирішуватимуть компетентні особи, від яких і залежить термін дискваліфікації. Хотілося б, звичайно, щоб вона обмежилася лише одним матчем. Арбітр-то бачив, що, незважаючи на порушення, злого наміру в мене не було. Може, це буде враховано при винесенні мені вердикту», - зазначив Степаненко.

Нагадаємо, збірна України з футболу обіграла з рахунком 2:1 команду Молдови у відбірковому матчі Чемпіонату світу 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234