Міністри підтримали рішення прем'єр-міністра Миколи Азарова видалити із залу засідань уряду народного депутата від фракції «УДАР» Сергія Капліна, повідомляє кореспондент ForUm'у.

Зокрема, міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, коментуючи інцидент, заявив: «Ви знаєте, це ні в які ворота не входить. Просто виходять люди як на базарі, починають щось розповідати, їх намагаються культурно попросити, пояснити, що вони не на базарі, а вони не зупиняються. Чесно вам скажу, я такого не пам'ятаю в Кабміні».

За його словами, депутати, приходячи на засідання Кабміну, зривають порядок денний уряду.

«Зібралися люди, щоб обговорити питання, прийняти важливі для держави, для народу рішення. А тут виходить людина і починає, як на мітингу, гасла говорити. І їй неможливо пояснити, що йде засідання головного виконавчого органу країни», - сказав Прасолов.

У свою чергу голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських заявив, що готовий у будь-який момент розповісти представникам ВО «Удар» про те, чому в Україні не працює служба 112.

«Я говорив про це не раз. Готовий розповісти ще раз, але питання не в цьому», - сказав він і додав, що такою поведінкою депутат заважає уряду проводити засідання.

Як повідомляв ForUm, сьогодні прем'єр-міністр Микола Азаров попросив вивести із залу засідань уряду народного депутата від фракції «УДАР» Сергія Капліна за критику ліквідації наслідків негоди.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

317