Президент України Віктор Янукович у поточному році відвідає з державним візитом Російську Федерацію, повідомив посол України у РФ Володимир Єльченко.

«У поточному році очікується проведення державного візиту Президента України до РФ, участь президентів обох країн у засіданні українсько-російської міждержавної комісії і третьому українсько-російському міжрегіональному економічному форумі у Нижньому Новгороді», - повідомив дипломат.

Він поінформував, що всі названі заходи повинні пройти на території Росії, при цьому у рамках державного візиту не виключене проведення засідання міждержкомісії або міжрегіонального форуму, передає «Інтерфакс-Україна».

Згадав посол і проведення найближчим часом 4-сторонньої зустрічі президентів України і країн-членів Митного союзу. «На сьогоднішній день відпрацьовуються можливі варіанти проведення такої зустрічі, зокрема, конкретна дата і місце, а також її змістовне наповнення», - розповів Єльченко.

Крім того, за його словами, у першому півріччі сторони готуються до проведення на території РФ засідання комітету з економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії під головуванням прем'єр-міністрів двох країн.

Єльченко також нагадав, що 28-29 березня Москву відвідає з візитом глава українського МЗС Леонід Кожара.

Як повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович 4 березня перебував з робочим візитом у Російській Федерації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

296