Український «ПриватБанк» визнаний «Найкращим банком 2013 року» у рейтингу «World's Best Emerging Market Banks in Central & Eastern Europe», що проводиться щороку американським журналом Global Finance magazine.

У рейтингу цього року - кращі з точки зору експертів журналу банки 22 країн Центральної та Східної Європи. Критерії для вибору переможців включали такі показники, як зростання активів, прибутковість, якість обслуговування клієнтів, конкурентні тарифи та впровадження інноваційних продуктів. «ПриватБанк» за всіма показниками був визнаний абсолютним лідером в Україні.

Як зазначив видавець Global Finance Джозеф Джіаррепуто, рейтинг найкращих банків регіону журнал публікує вже 20 років. Особливість нинішнього рейтингу в тому, що при оцінці показників банку враховувалися не тільки думки фінансистів, аналітиків і банкірів, але і клієнтів банків, повідомляє «From-UA».

«Складні умови роботи глобальних фінансових ринків вимагають від банків та їхніх клієнтів у кожному регіоні та окремих країнах бути готовими працювати в унікальних умовах, - зазначив Джозеф Джіаррепуто. - Тому сьогодні виграють клієнти тих банків, які використовують у своїй роботі передові технології та унікальний досвід, і це саме ті банки, які ми назвали найкращими».

«ПриватБанк» - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 16,9 млн рахунків індивідуальних клієнтів, 230 тисяч корпоративних клієнтів, 600 тисяч приватних підприємців. На 1 січня 2013 активи банку становили 172,4 млрд грн, капітал - 18,3 млрд грн, чистий прибуток банку за 2012 рік – 1,533 млрд грн.

За даними рейтингу «TOP 1000 World Banks» британського журналу The Banker, 2012 року «ПриватБанк» увійшов до топ-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

307