Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав діячів театрального мистецтва з Міжнародним днем ​​ театру, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Шановні друзі! Сердечно вітаю вас з професійним святом - Міжнародним днем ​​ театру. Сьогодні ми вітаємо тих, хто театральним мистецтвом прославляє на весь світ українську землю. Всі ви - артисти і режисери, художники і гримери, драматурги і бутафори, музиканти і театральні критики - своїм талантом, натхненною працею примножуєте духовну скарбницю українського народу, забезпечуєте гідне місце театральної України у світовому і європейському культурному просторі», - йдеться у привітанні.

За словами Азарова, кожна вистава, кожна мить сценічного існування наповнює душу потужною чистою енергією, гармонією і оптимізмом.

«Упевнений, що творчий пошук театральних діячів буде спрямований на розвиток сценічного мистецтва заради відродження та зміцнення духовності нашого суспільства. Нехай ваша натхненна творчість і надалі слугує справі підвищення рівня національної свідомості, зміцненню нашої державності, сприяє подальшому розвитку національного мистецтва», - підсумував прем'єр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199