Збірна України з футболу обіграла з рахунком 2:1 команду Молдови у відбірковому матчі чемпіонату світу 2014 року, який проходив у вівторок в Одесі.

На 61-й хвилині київського динамівця Андрія Ярмоленка вивели на ворота праворуч, і він точно пробив низом у дальній кут. На 70-й хвилині після подачі кутового захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді ударом головою забив свій перший гол за національну команду.

Однак на 80-й хвилині ворота Андрія П'ятова красивим обвідним ударом вразив Олександр Суворов, який вийшов на заміну. Більше голів у цьому матчі не було.

 
 
На 90-й хвилині з поля за грубий фол був вилучений півзахисник донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко.
 
 
Після цієї перемоги збірна України набирає у своїй групі 8 очок, провівши 5 ігор.
 
 
Нагадаємо, 22 березня національна збірна України з футбол у виграла з рахунком 3:1 у Варшаві у команди Польщі у відбірковому матчі чемпіонату світу 2014 року.

У групі Н відбору на ЧС-2014, де виступає Україна, лідирує збірна Чорногорії, набравши 13 очок в 5 матчах. У Англії - 11 очок після 5 ігор. Україна тепер з 5 очками після 3 ігор посідає третю сходинку. Аналогічні показники у Польщі. У Молдови 4 очки після п'яти зустрічей, у Сан-Марино немає набраних очок.

За матеріалами: «Інтерфакс-Україна»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

491