Перемога національної збірної України з футболу у Варшаві нічого не варта без виграшу у молдаван. Про це перед відбірковим матчем чемпіонату світу 2014 року зі збірною Молдови заявив капітан українців Анатолій Тимощук.

«Треба налаштуватися, відійти від поєдинку з Польщею, відповідально підготуватися до матчу з молдованами і зробити все можливе, щоб завоювати три очки. Тільки так у нас можуть залишитися шанси на поїздку у Бразилію», - цитує його слова прес-служба ФФУ.

Відповідаючи на запитання, як зламати глуху оборону молдаван, Тимощук відповів: «Швидкий гол знову може нам допомогти. Він завжди сприяє тому, що суперник відкривається, прагнучи відігратися, а у нас виникають вільні зони для роботи з м'ячем. За такої умови ми зможемо втілити свої контратаки у голи».

За словами Тимощука, потрібно зробити все, щоб не повторити кишинівські помилки.

«У Молдові ми володіли ініціативою, забили чистий гол, який був не зарахований суддею, також потрапили у штангу. Однак, що не кажи, нічия у Кишиневі – це тільки наша вина, і нікого іншого. Ми повинні були перемагати збірну Молдови. І за класом гравців, і за майстерністю ми набагато сильніші за суперника. Безумовно, попередній поєдинок вже не повернеш, ми зіграли внічию. А тепер треба зробити все, щоб не повторилися колишні помилки, щоб якась недооцінка або недостатній настрій перешкодили нам взяти очки», - підсумував Тимощук.

Нагадаємо, 22 березня національна збірна України з футболу виграла з рахунком 3:1 у Варшаві у команди Польщі у відбірковому матчі чемпіонату світу 2014 року.

У групі Н відбору на ЧС-2014, де виступає Україна, лідирує збірна Чорногорії, набравши 13 очок у 5 матчах. У Англії - 11 очок після 5 ігор. Україна тепер з 5 очками після 3 ігор посідає третю сходинку. Аналогічні показники у Польщі. У Молдови 4 очки після п'яти зустрічей, у Сан-Марино немає набраних очок.

Сьогодні о 21:00 на центральному стадіоні «Чорноморець» в Одесі зустрінуться національні збірні України та Молдови.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288