Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак відкидає звинувачення у тому, що транспортний колапс у Києві стався з вини міської влади.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Києві, відповідаючи на запитання, чи не збирається він у нинішній ситуації написати заяву про відставку.

«Колапс, що виник, це не моя вина, а це природне надзвичайне явище, якого не було у місті вже сто років, коли падає за добу 40 млн кубометрів снігу. Були б ви на моєму місці або хтось інший - ніхто дива не зробив би. І я не чарівник. Я не зможу змахнути паличкою і – все зробилося», - сказав Мазурчак, повідомляє «УНІАН».

«Я можу взяти на себе провину за те, що я як керівник комісії не міг передбачити таких наслідків, що цей конкретний снігопад буде таким, якого не було вже сто років. Але я цього передбачити не міг», - сказав Мазурчак, показавши журналістам попередження Гідрометцентру від 21 березня, у якому не було сказано про рівень загрози для Києва.

Як повідомляв ForUm, у Києві оголошена надзвичайна ситуація через аномальний снігопад.

Транспортний колапс у Києві під час снігопаду був неминучий, заявив керівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182