У Сумах нетверезий водій «Hyundai Tucson» в'їхав у зупинку громадського транспорту, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ДАІ УМВС України в області.

Згідно з повідомленням, у районі зупинки громадського транспорту «Сумсільмаш» 37-річний водій, повертаючи з проспекту Лушпи на вулицю Харківську, не впорався з керуванням.


 
«Автомобіль, заїхавши у замет, перекинувся, після чого некерована машина попливла на зупинку громадського транспорту, де у цей час збиралося їхати маршрутне таксі. За щасливим збігом обставин іномарка не встигла доїхати до людей, які чекали транспорт на зупинці. Однак медична допомога знадобилася 50-річній жінці, яка, впавши, отримала забої м'яких тканин», - йдеться у повідомленні.

 
Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, згідно з висновком медичної експертизи встановлено вміст алкоголю у крові 2,5 проміле.

 
Згідно з постановою суду, він з 2011 року позбавлений права керування транспортним засобом строком на 2 роки, оскільки в 2010 році двічі протягом року притягувався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

763