Інспектор Державтоінспекції Рожнятівського райвідділу Управління МВС в Івано-Франківській області, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду і зник з місця події, звільнений з органів внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Тоді міліціонер протаранив автомобілі, що стояли на узбіччі, травмував двох чоловіків і зник.

«За самовільне залишення місця події та неповідомлення про ДТП в чергову частину Долинського РВ і керівництву інспектор був звільнений з органів внутрішніх справ України. Тому будь-яке його повернення до виконання службових обов'язків у принципі неможливе», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення Правил дорожнього руху). Досудове розслідування триває.

Як повідомляв ForUm, 26 лютого на автодорозі Івано-Франківськ - Долина інспектор Державтоінспекції одного із райвідділів Прикарпаття протаранив два автомобілі і зник з місця злочину.

Двоє чоловіків, які здійснювали буксирування транспорту, стояли на узбіччі траси. Від сильного удару машини зіткнулися, завдавши водіям численних травм.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233