Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький доповів Президенту України Віктору Януковичу про роботу металургійного комплексу області, а також про соціально-економічний розвиток регіону, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

«Я доповів Президенту про роботу металургійного комплексу Донецької області, вугільної, хімічної промисловості та машинобудування», - сказав Шишацький.

Він зазначив, що звернувся до Глави держави за сприянням для подальшого розвитку та модернізації базових галузей промисловості регіону. «Мова йшла про програму на 2013-2014 роки щодо прискорення розвитку промисловості в Україні», - підкреслив голова Донецької ОДА.

Друга частина зустрічі, за його словами, була присвячена соціальним ініціативам Президента, а також заходам, присвяченим Року дитячої творчості в Україні.

«346 позашкільних установ в області працюють, всі вони збережені. Моїм пріоритетом і пріоритетом керівників міст і районів є розвиток матеріально-технічної бази дитячої та юнацької творчості та позашкільної освіти», - повідомив Шишацький.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210