Міністерство спорту на сьогоднішній день відстає від Міністерства освіти в плані затвердження штатного розкладу та структури. Про це заявив міністр освіти і науки Дмитро Табачник в інтерв'ю каналу «БТБ».

«У нашому випадку створення Міністерства освіти і науки ми просунулися у виконанні президентського указу досить далеко. Ми створили всі необхідні комісії з ліквідації та переведення людей. Ми затвердили постанову Кабміну, погодивши з Мінфіном та Мінекономіки штатну чисельність. Вона визначена як чисельність працівників центрального апарату - 270 осіб, і зараз закінчуємо роботу над положенням про Міністерство. Наші колеги з Міністерства молоді та спорту трохи відстають. Вони поки що працюють над структурою і штатною чисельністю... але, я думаю, до кінця квітня указ буде виконаний», - заявив Табачник, повідомляє «РБК-Україна».

Як повідомляв ForUm, під час спілкування з громадянами в рамках телепроекту «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович заявив, що вирішив відокремити Міністерство молоді та спорту від Міністерства освіти.

Президент України Віктор Янукович своїм указом №103/2013 призначив Равіля Сафіулліна міністром молоді та спорту України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337